ST Højtryks Sprøjtepistol med stor sæbebeholder (61)

Lager: På lager

259,00 DKK
299,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Gratis Fragt
Produkt beskrivelse
Skumpistol er designet til at tage højde for flere anvendelser, uanset om det er til sprøjteskum eller vandbrug.
den er ideel til at vaske din bil/motorcykel og vande dine blomsterbede og planter.
Det vil helt sikkert gøre din vaskeopgave sjov og nem, så simpel som at sætte din standard haveslange på, og du er godt i gang! Intet behov for ekstra udstyr eller tunge maskiner for at opnå den renlighed, som dine køretøjer har brug for.
Endelig vil det venlige design få dig til at forelske dig i denne skumkanon og din vaskeopgave!
 
Materiale: PP / PE, massiv messing, slidstærk nylon og højdensitets polyethylenflaske
Vægt: 650G
Produktstørrelse: 42cm x 11cm x 22cm

Funktioner

Lavtryksskummaskine – intet behov for højtryksstrømforsyning. Du tilslutter den bare ved berøring. Skumpistolen er et fantastisk skum til vask af din bil eller andet udstyr. Vandtryk mellem 2-6 bar (30 90 90 psi)
Opdateret design – opdateret design og raffinerede interne komponenter for at producere mere skum med mindre sæbe. Lavet med materialer af overlegen kvalitet garanterer holdbarhed og en lækagesikker.
Flere og alsidige anvendelser – for det første kan den bruges til at sprøjte skum; for det andet kan den bruges til at vande blomster og planter og vaske bilen/motorcyklen/gulvet/vinduet/indkørsler osv. efter at have fjernet skumlansen.
Kraftig sprøjtepistol og ergonomi -sprøjtepistolen er lavet af zink-legering dækket med sort gel, ud over at være hård, stærk og kraftig vandstråle, giver ergonomien og det glatte design en mere behagelig brugeroplevelse.
Nem at bruge - med standard tilslutningsdesign, passer til de fleste standard haveslanger og vandhaner, ingen højtryksrenser eller kompliceret installation påkrævet. Tilføj sæbe, tilslut nemt vandforsyningsslangen og lav skum med det samme.
Lækagefri - høj kvalitet og præcist stik sikrer spændingen af ​​vaskepistolen og lækagefri tilslutning til slangen.
Dobbeltfiltre -filter med metaltråd for enden af ​​skumpistolen for at filtrere partikler, filteret for enden af ​​opsamlingsrøret for at filtrere partikler i sæben. Rids aldrig din bil.
Easy-grip flaske - ny ergonomisk flaske med en kapacitet på 1 liter, stor åbning for nem påfyldning. Flasken med målemærket er gennemskinnelig, og du kan se resten af ​​shampooen.

https://youtu.be/HubQDFoFrMQ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sikker betaling med kreditkort

100 Procent Dansk Firma

 Vi levere på 1-5 Hverdage

GRATIS FRAGT

Har du Spørgsmål - Ring til kundeservice

Model/varenr.: ST 61

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: