Hero Spiralslange kit 15 meter

Lager: På lager

299,00 DKK
399,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK
Gratis Fragt

Hero Spiral kit 15 meter spiralslange,

stik til vandhaner, dyse med justerbar jet, to automatiske koblinger, et med det praktiske Aquastop-system til tilslutning og frakobling af pistolen uden at skulle lukke hanen samt vægbeslag: alt dette er en enkelt klar- Til brug produkt, ideel til terrassen, haven eller endda når camping eller på både. Takket være materialernes kvalitet og spiralhukommelsen vil slangen altid genvinde sin oprindelige form efter brug. Pakken består af: 10 meter spiralslange, 3/4 "gevindskrueforbindelse, automatisk kobling, automatisk kobling med Aquastop, sprøjtedyse, vægbeslag med skruer og stik

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sikker betaling med kreditkort

100 Procent Dansk Firma

 Vi levere på 1-2 Hverdage

GRATIS FRAGT

Har du Spørgsmål - Ring til kundeservice

 

 

Kort fortalt om Fleksibel Vandslange med Vandpistol. 

Disse kvalitets Fleksible Vandslanger vokser til hele 3 gange sin normale længde når der tændes for vandet. Når vandet er slukket krymper den igen på få sekunder.

Der medfølger en Vandpistol/Spraydyse med hele 7 indstillinger, så du kan vælge den type der passer bedst, til det arbejde der skal udføres.

Derudover medfølger der også koblinger, så den Fleksible Vandslange passer til næsten alle Danske vandhaner.

Du kan koble vores XXL Vandslanger sammen, så du kan opnå den ønskede længde. F.eks kan du koble en 30 meters sammen med en 15 meters, så får du en fleksibel haveslange på 45 meter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: