Magic Hose Pro 30 Meter - Metal Forstærket Koblinger

Lager: På lager

379,00 DKK
499,00 DKK
Du sparer: 120,00 DKK
Gratis Fragt

Fleksibel Vandslange 30 Meter Metal Forstærket Koblinger.Blå

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere denne Magic hose Pro i farven Blå. Denne Flex Haveslange har en god kvalitet, og er udført i ekstra gode materialer. Der er tale om en solid latex inderkerne, samt kraftigt stof i super kvalitet. Som noget helt ny er denne Fleksible Vandslange ekstra forstærket omkring koblingerne med en presset metal ring.

Det er vores erfaring at det sted disse flex haveslanger er mest skrøbelige, er omkring koblingerne. Derfor har vi nu fået lavet denne løsning på disse Xhose vandslanger med forstærket kobling.

Ligesom vores andre Fleksible vandslanger udvider denne Magic Hose sig hele 3 gange sin oprindelige størrelse. Efter endt brug krymper flex haveslangen i løbet af sekunder. Den fylder ikke meget, og kan opbevares i en lille spand, hænges op eller lign.

Til denne Flex Vandslange medfølger der ikke Spraypistol. Se vores udvalg i Spraypistoler her.

Der er monteret koblinger i begge ender af Magic Hose pro vandslangen. Den ene ende monteres vandpistolen, den anden på vandhane med udvendigt gevind. Se vores udvalg i Slangekoblinger her.

Denne Blå Flex Vandslange tilbydes kun hos Vandslangen.dk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sikker betaling med kreditkort

100 Procent Dansk Firma

 Vi levere på 1-3 Hverdage

GRATIS FRAGT

Har du Spørgsmål - Ring til kundeservice

 

 

 

13/05/2016

Takker for handlen

Tilføj anmeldelse: